Studiereizen

Het doel van een studiereis is om in een inspirerende omgeving te leren van koplopers, nieuwe perspectieven op te doen en uw netwerk te vergroten. Bij VM Travel organiseren we studiereizen op maat voor bedrijven, organisaties en verenigingen op de locatie die het beste bij het doel van uw reis past. Daarmee bieden we een unieke inkijk in de dynamiek van bedrijven en overheden in steden door heel Europa.

Dit maakt onze studiereizen uniek

Met meer dan twintig jaar ervaring in de reiswereld hebben we een uitgebreid netwerk en grote hoeveelheid ervaring op prachtige locaties door heel Europa. Zo zorgen we er voor dat u kunt leren van toonaangevende bedrijven en inspirerende organisaties.

Zo kunnen we u helpen bij de opzet van de reis, maar ook al het werk uit handen nemen en u ontzorgen van begin tot eind.

Zo werkt een studiereis bij VM Travel

Uw studiereis begint met een kennismaking met VM Travel. In deze kennismaking wisselen we gegevens uit en stellen we het doel van uw studiereis vast. Vervolgens gaan we voor u aan de slag om te onderzoeken hoe we de reis geheel naar uw wens kunnen vormgeven. De plannen die we hebben uitgewerkt leggen we bij u voor en samen brengen we die richting een definitieve vorm, inclusief prijsopgave. Daarna stellen we het inhoudelijke programma op en leggen we contacten met partijen op locatie. Tijdens de reis zorgen we voor ondersteuning en begeleiding in de uitvoering, zodat u optimaal ontzorgd wordt. We blijven na de reis graag met u in contact en evalueren de studiereis. Op naar een volgende reis bij VM Travel.

Ook mogelijk:

Delegatiereizen en werkbezoeken

Een delegatiereis is het ultieme middel om samenwerking binnen uw netwerk te stimuleren en gezamenlijk ervaringen en informatie te delen. We stellen een inspirerend programma op en bepalen een geschikte locatie voor uw delegatiereis of werkbezoek. Het ontmoeten van lokale experts en beleidsmakers staat centraal, net als het versterken van de band en het netwerk binnen uw delegatie. Zo werken we toe naar uw gewenste resultaat.

Verzorgde reizen!

Europese bestemmingen

Marseille

Tijdens deze 4-daagse studiereis werd nader ingegaan op onder meer ‘Grote sportevenementen als maatschappelijke aanjager’ en ‘Sociaal sportbeleid in de praktijk’. Op de Aix-Universiteit werd uitleg gegeven over ‘Active Aging’ en de specifieke rol die ‘Virtual Reality’ daar in toenemende mate in speelt. Dit alles gecompleteerd met overnachtingen, transfers en maaltijden gedurende de dagen.

Porto

In Porto presenteerde de wethouder van Gezondheid en Sport van de Gemeente Porto het sportbeleid, ´Sociale inclusie´ en de aanpak van een gezonde leefstijl in een stedelijke omgeving. In de buurgemeente Vila Nova de Gaia werd onder meer gepresenteerd hoe men via scholen en sportclubs, maar ook via topsport, de bevolking stimuleert om te sporten. Een uitstekend hotel, goede restaurants en lekker weer maakten de studiereis compleet.

Sevilla

In deze inspirerende stad werd verteld over de sturende rol van de Junta de Andalucia op het gebied van sport. Er wordt, na jaren van terughoudendheid in facilitering, weer vol ingezet op uitbreiding van het voorzieningenaanbod. Het bezoek aan buurgemeente Dos Hermanas liet zien dat investering in sport een positieve werking heeft op gezondheid en welzijn. Uiteraard ontbrak het niet aan een gezellige avond met Flamencoshow.

Uw eigen studiereis op maat?

Bent u nieuwsgierig en leergierig geworden? We komen graag met u in contact om ideeën en wensen voor uw studiereis te bespreken. Samen zorgen we dan voor een onvergetelijke studiereis!