Incentives

Bij VM Travel vinden we dat een incentive reis inspanning en ontspanning moet combineren. Elke reis heeft een thema of onderwerp dat centraal staat. Op dat centrale onderwerp stemmen we het inhoudelijke programma af en nodigen we inspirerende sprekers uit. Zo kunt u proeven, voelen en beleven hoe het thema van de reis tot uiting komt op de locatie die we bezoeken. Daarnaast zorgen we er voor dat uw groep elkaar en de stad die we bezoeken beter leert kennen.

Ontspannend leren en verantwoord genieten

Onze ervaring leert dat groepen die een incentive reis ondernemen nog lang nagenieten en profiteren van de reis. De contacten die u tijdens de reis opdoet en ervaringen die u deelt, zorgen ervoor dat u voor vele jaren uw netwerk uitbreidt en betrokkenheid bij uw organisatie creëert. De waardevolle herinneringen die u tijdens uw maatwerk reis met VM Travel maakt, zullen u nog lang nadat de reis is afgerond bijblijven.

Zo werkt een incentives reis bij VM Travel

Een incentive reis begint met het bepalen van de doelstelling van de reis. De samenstelling van de groep, de achtergrond van de deelnemers en hun werkgebieden zijn factoren waarmee we rekening houden in het bepalen van de bestemming en het programma van de reis. We gaan aan de slag om een locatie te vinden die perfect aansluit bij het reisdoel en de groep. Samen stellen we vervolgens het programma op, waarbij we zoeken naar een balans tussen inhoud, inspiratie en ontspanning. Daarbij kunt u denken aan het ondernemen van sportieve activiteiten, het ontdekken van culinaire hotspots of het bezoeken van culturele hoogtepunten. Op die manier zorgen we voor een fantastisch programma en voldoende vrije tijd gedurende de reis om van de locatie te genieten.

Reisvoorbeelden

Enkele van de vele mogelijke bestemmingen in Europa.

Sevilla (Spanje)

Een bruisende bestemming in het zuiden van Spanje. Stad van de Flamenco, het beroemde Moorse paleis Real Alcázar, de kathedraal en de vele gezellige straatjes met winkeltjes en restaurantjes. Maak een fietstocht door de stad, bezoek een van de vele dagmarkten, volg een dansles Flamenco of ontdek de bezienswaardigheden tijdens een segwaytocht.

Edinburgh (Schotland)

Deze koninklijke Schotse stad heeft veel te bieden; vanaf het beroemde Edinburgh Castle loopt de Royal Mile (met de eeuwen oude St. Giles’ Cathedral) naar het koninklijke Holyrood Palace. Bezoek het labyrint van de ondergrondse stad die onder de Royal Mile ligt. Maak een dagtocht naar de Highlands, bezichtig het Stirling Castle en bezoek de Glengoyne Distillery om hun single malt whisky te proeven. Of beleef meer actie tijdens een workshop kleiduivenschieten of handboogschieten op het landgoed van Winton Castle.

Rovinj (Istrië – Kroatië)

Ontdek het prachtige historische stadje Rovinj en beleef de vele bijzondere dingen die Istrië te bieden heeft. Bezoek een van ambachtelijke wijn- of olijfgaarden, maak een quadtour door de mooie natuur, ga dolfijnen spotten op zee of onderneem een kanotocht langs de adembenemende kust. Geniet van de heerlijke Kroatische gerechten en ruime keuze aan wijnen.

Uw eigen incentive reis op maat?

Kunt u niet wachten om uw eigen incentives reis te beleven? We denken graag met u mee om u en uw groep een leerzame en inspirerende ervaring te bezorgen.